DE BARBAAR HOE WERKT HET?

Deze tweede editie houden we in de sportschool zodat we de tijdsvakken kunnen reguleren en het evenement over meerdere dagen kunnen verspreiden. Dé Barbaar is een combinatie tussen duurtraining en krachttraining en daagt jou uit om jouw uithoudingsvermogen en kracht tot het uiterste te drijven. Tijdens dit driedaagse event kan je zelf kiezen welke afstand je aflegt en zo kan iedereen op zijn eigen niveau instappen. Het werkt als volgt:

3

endurance obstacles

4

strength obstacles

1. Kies een afstand
Bepaal voor jezelf welke afstand je wilt volbrengen. De obstacle course wordt verdeeld over de AirRunner, de Airbike en de AirRower. De volgorde van deze toestellen is vrij te bepalen. Na de conditionele uitdaging volgt als laatste de barbaarse work-out.

2. Aanmelden
Meld je aan via de onderstaande (scroll naar beneden op de pagina). Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging en plannen we een tijdsvak in.

3. Tijdens het event
Na aanmelding heb je recht op een startvlak. Per tijdsvlak starten er maximaal 6 deelnemers en daardoor kunnen we het evenement Corona proof organiseren. De obstacel course leg je op eigen tijd af en deze registeren we en daarmee krijg je een plak op de Wall of Fame.

4. Kosten
De kosten voor het event bedrage 20 euro. Na aanmelding ontvang je van ons een link om je startbewijs te kopen.