Vanaf woensdag 17 maart starten we cross training training voor de jeugd. Speciaal voor jeugdleden hebben we een nieuwe les op het rooster! Met Cross Training helpen wij kinderen fit te worden, veel fitter dan alle kinderen die geen cross training doen.

Waarom deze nieuwe les

In deze is net weinig te doen voor de jeugd en liggen veel sporten stil. Veel kinderen lopen een beweegachterstand op omdat er ook geen gymles is. Daarom starten wij dit nieuwe programma om de jeugd meer in beweging te brengen.

Tijdstip

16:45 – 17:30 Cross Training Kids (7-11 jaar)
17:30 – 18:15 Cross Training Teens (12 t/m 17 jaar)

Wat is Cross Training?

Bij Cross training combineren bewegingen vanuit atletiek, gymnastiek en gewichtheffen. Dit op een natuurlijke manier met dagelijkse bewegingen zoals rennen, trekken, duwen en tillen. De training is wordt specifiek aangepast op de leeftijd van de kinderen.

Mogen alle jeugdleden aan deze les meedoen?

Ja! Alle jeugdleden mogen aan deze les meedoen. Traint jouw kind nu Karate of Kickboksen en wil je hem of haar extra laten trainen dan mag je zoon of dochter gewoon lekker meedoen. Heeft jouw kind buiten nog niet gesport? Dan is dit een mooie kans om iets nieuws te proberen en weer te starten met sporten.

Wat zijn de kosten?

Voor jeugdleden met een onbeperkt abonnement kost de les niks extra. Met onze nieuwe abonnementen mogen alle jeugdleden namelijk onbeperkt sporten. Weet je niet of jouw zoon of dochter een onbeperkt abonnement heeft? Vraag het even na bij ons en wij kunnen je helpen om het abonnement om te zetten.

Is Cross Training te combineren met een andere sport?

Ja! Cross Training is ideaal als voorbereiding of aanvulling op andere (team) sporten. Kinderen werken aan hun conditie en hebben daardoor een enorm voordeel tijdens hun andere sport.

Aanmelden

Leden kunnen zich via de Virtuagym app  aanmelden voor de les. Ben je nog geen lid en wil je jouw zoon of dochter opgeven stuur dan even een WhatsApp bericht en wij regelen de rest. Ons nummer is 06-48368200.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.