• #1 Fitness & vechtsport community
    ..

    Krijg persoonlijke coaching van specialisten in vechtsport en fitnesstraining.

    Schrijf je nu in

SMALL GROUP TRAINING.

Train in kleine groepen en haal meer uit je training. Samen brengen we je naar de volgende ronde!

PERSONAL TRAINING.

Boek meer resultaat met persoonlijke begeleiding en een plan op maat.

SPORTVASTEN.

Switch je levensstijl en verlies 3 tot 6 kilo in 10 dagen.

Je wilt jezelf fitter voelen maar je voelt je totaal niet thuis in een grote sportschool. Iedere keer start je maar naar een aantal weken haak je af.

Herken je dit? je dwaalt doelloos door de sportschool en weet eigenlijk niet wat je moet doen? De kilo’s vliegen er niet af en je weet niet wat je moet doen? Wil je het nu is anders aanpakken? Plan dan een gratis intake en wij helpen je persoonlijk bij jouw doel.

BOKSEN

Boost je energie en krijg een strakker en slanker lichaam. Boksen is een ideale sport om je stress te verlagen. Na de training voel je jezelf herboren. Als je echt de smaak te pakken krijgt kun je thuis gemakkelijk een bokszak ophangen en elke dag trainen met onze On Demand workouts.

CROSS TRAINING

Doorbreek plateaus en voorkom dat je lichaam lui wordt. Iedere dag hebben we een andere workout op het programma en train je zowel uithoudingsvermogen, kracht en explosiviteit. Verhoog je vetverbranding en wordt echt sterker (niet breder). Cross training is geschikt voor beginnende sporters tot professionele atleten.

KARATE

Karate vergroot je discipline, doorzetting vermogen en flexibiliteit. Heb je moeite om dingen vol te houden of heb je moeite met weerstand. Start dan met karate en leer sterker in je schoenen te staan. Ondek hoe deze sport je fysiek en mentaal vormt.

KICKBOKSEN

Kickboksen is meest complete kracht en conditie workout voor je lichaam. Kickboxing is een workout waarbij fysiek en mentaal alles geeft. Door trappen en stoten te combineren met conditie- en kracht oefening gebruik je in 50 minuten je hele lichaam.

KIDS

Wij leren kinderen dat ze alles kunnen bereiken wat ze maar willen. Als je op zoek ben naar echte boks training met goed opgeleide coaches dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze trainers helpen jouw kind om meer coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, uithoudingsvermogen en kracht te creëren. Maar nog veel belangrijker we helpen kinderen een sterke mindset en zelfvertrouwen te creëren.

VOORGESTELDE WORKOUTS

TRAIN

Cross Training workout.

FIGHT

Heavy bag boxing workout.

RECOVER

Movement flow mobility training.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Krijg elke maand nieuwe trainingen, schema’s en voedingsadviezen in je mailbox.