TRY-OUTS SPORTEN.

Probeer tijdens de open week onze Boks-, Kickboks-, Karate- en Cross Trainingen. Ervaar zelf ons complete fitness & vechtsport aanbod. Ook voor kids.

EXCLUSIEVE SEMINARS.

Drie exclusieve seminars van topinstructeurs uit de Karate-, Kickboks en bokswereld. Grijp nu je kans om de sport van de oude meesters te leren!

UNIEKE EXTRA’S.

Ontvang de eerste zes maanden 10 euro korting op je lidmaatschap. Daarnaast krijg je 3 unieke video’s over mindset, herstel en voeding.

OPEN WEEK 2022

Maak tijdens onze openingsweek kennis met Boksen, Kickboksen, Karate en Cross Training. Ontmoet onze authentieke trainers en ervaar onze persoonlijke coaching. Boek nu een try-out of vraag een proefweek aan.

TRY-OUT BOKSEN

Als je op zoek ben naar echte bokstraining met goede coaches dan hoef je niet meer verder te zoeken. Onze trainers helpen je om je coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, uithoudingsvermogen en kracht te creëren. Daarnaast helpen we je een vechters mindset en focus te creëren.

TRY-OUT CROSS TRAINING

Cross Training is de snelste manier naar een sterk en gespierd lichaam. Doorbreek plateaus en voorkom dat je lichaam lui wordt. Iedere dag hebben we een andere workout op het programma en train je zowel uithoudingsvermogen, kracht en explosiviteit. Cross training is geschikt voor beginnende sporters tot professionele atleten.

TRY-OUT KARATE

Karate vergroot je discipline, doorzettingsvermogen en flexibiliteit. Heb je moeite om dingen vol te houden of heb je moeite met weerstand. Start dan met Karate en leer sterker in je schoenen te staan. Ondek hoe deze sport je fysiek en mentaal vormt.

TRY-OUT KICKBOKSEN

Kickboksen is meest complete kracht en conditie workout voor je lichaam. Kickboxing is een workout waarbij fysiek en mentaal alles geeft. Door trappen en stoten te combineren met conditie- en kracht oefening gebruik je in 50 minuten je hele lichaam.

TRY-OUTS KIDS & JEUGD

Wij leren kinderen dat ze alles kunnen bereiken wat ze maar willen. Als je op zoek ben naar echte boks training met goed opgeleide coaches dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze trainers helpen jouw kind om meer coördinatie, snelheid, bewegelijkheid, uithoudingsvermogen en kracht te creëren. Maar nog veel belangrijker we helpen kinderen een sterke mindset en zelfvertrouwen te creëren.