Na het succes van Dé Barbaar organiseren we nu Dé Barbaarse Epic Games. 

Meld je nu aan en wij nodigen je uit voor de Epic Games. Deze Games starten op 27 december met een eerste challenge. Drie weken lang staat er een andere challenge op het programma en elke dag een mini game.

BLIJF FIT VOOR DE TWEEDE BARBAAR
Op 5,6 & 7 maart organiseren we voor de tweede keer Dé Barbaar met weer vier afstanden. In verband met huidige maatregelen kiezen we ervoor weer een indoor editie te organiseren. De Epic Games helpen je in de voorbereiding op één van de Barbaarse afstanden. 

HOE WERKEN DE GAMES

Na aanmelding krijg je een uitnodiging via onze virtuagym app. In onze app registreren we alle challenges en work-outs en  houden we het klassement bij. Aan het einde van de mini games ontvang je een limited edition barbaarse medaille.

KIES JE KLASSEMENT
Tijdens de games kan je op drie manieren meedoen. Per klasse houden we apart de score bij. Je kunt alleen de uitdaging aangaan of samen met met je sportmaatje. Daarnaast hebben we een klassement voor het hele gezin. Doe mee met je zoon of dochter of met het hele gezin en blijf met zijn alleen in beweging. 

Barbaarse challenge – doe je alleen
Buddy challenge – doe je samen met je sportmaatje
Family challenge – doe je met het gezin (of zoon of dochter)

KOSTEN
Aan de games zitten geen kosten verbonden.  Wij organiseren deze challenge om alle leden actief te houden tijdens de lockdown.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.