In gesprek met Tom – deelnemer en finishen van het eerste Mentaal Proef Programma.

Waarom heb je meegedaan met het programma?
Ik heb meegedaan aan het mentaal proefprogramma omdat ik erg benieuwd was naar hoe sterk ik mentaal en fysiek nou eigenlijk was en ik altijd hou van een goede uitdaging.

Wat heeft het je gebracht?
Het mentaal proefprogramma heeft mij eigenlijk alleen maar positieve punten gebracht zoals de geweldige ervaringen en activiteiten die je niet zomaar even bij een normale training doet. En het goed leren samenwerken als een team. Gaandeweg de missie merk je ook echt hoe belangrijk het is om een goede groep te hebben om samen de missies mee uit te voeren en hoe hard je elkaar nodig hebt.

Wat is je mooiste herinnering ?
Mijn mooiste herinnering van de mentaal proef is het einde van de dijkenmars. De dijkenmars was een echte groepsopdracht die niet even een kwartiertje duurde. Zeker omdat hij gelijk achter het drakenboot varen aan kwam. Maar eenmaal aan het eind van de dijkenmars was ik enorm blij en trots op het team dat het ons was gelukt. En dan ook nog te horen krijgen dat we het drakenbootvaren heel snel hebben gedaan maakt dat gevoel alleen maar sterker.

Wat zou je andere adviseren?
Ik zou andere die de kans hebben om deze mentaal proef te ondergaan het zeker weten adviseren om te doen. Ikzelf vind het simpelweg een hele gave ervaring die ik absoluut niet gemist zou willen hebben.

Wil jij net als Tom jezelf testen en een unieke ervaring opdoen. Durf jij buiten je comfortzone te treden en jezelf fysiek en mentaal uit te dagen? Geef je dan op voor de intake van het mentaal proef programma. De intake is zaterdag 21 mei tussen 09:00 en 12:00 en duurt 30 minuten. Opgeven kan via deze link.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.