In gesprek met Wendy – deelnemer en finishen van het eerste Mentaal Proef Programma.

Waarom heb je meegedaan?
In eerste instantie heb ik meegedaan om een doel te hebben voor de trainingen. Het is een stok achter de deur om er echt voor te gaan en verder te komen. Dus eigenlijk meer fysiek gedreven dan mentaal.

Wat heeft het je gebracht?
Juist op het mentale vlak heeft het mijn ogen doen openen. Ik ben metaal over mijn grenzen gegaan door de boksring in te stappen maar ook het aanvaarden van hulp van je medesporters.
Ik wil graag altijd alles zelf/alleen moeten kunnen. Dat is niet altijd de handigste zet heb ik ervaren. Ik wil zelf graag helpen en geholpen worden vind ik doorgaans lastig. Het was daar des te leuker om te ervaren dat hulp van een ander en het samen doen resultaat bracht.
We werden steeds meer een eenheid en daarvan heb ik nu nog steeds profijt van.

Wat is je mooiste herinnering?
Het peddelen. Nagenoeg niemand kon peddelen. Na training en door de samenwerking hebben we 10 km weten te volbrengen in een toptijdje. Dat gaf super veel energie!

Wat zou je andere adviseren?
MEEDOEN!!! Het is gezellig, het geeft je een doel om voor te trainen, je stapt uit je comfortzone en je komt breed in contact met medesporters wat nu nog steeds leuke gesprekken en verhalen oplevert.
Een sportschool is doorgaans niet de plek voor echt socializen door mee te doen geeft het het een positieve impuls om meer in gesprek te komen ook met sporters die in daarvoor helmaal niet kende omdat ze niet net als ik aan crossfit doen. Dat is een leuke bijkomstigheid.

Aanmelden

Wil jij net als Wendy jezelf testen en een unieke ervaring opdoen. Durf jij buiten je comfortzone te treden en jezelf fysiek en mentaal uit te dagen? Geef je dan op voor de intake van het mentaal proef programma. De intake is zaterdag 21 mei tussen 09:00 en 12:00 en duurt 30 minuten. Opgeven kan via deze link.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.