Op maandag 06 september starten we om 20:00 uur met een nieuwe sportvasten groep. In dit bericht lees je meer over wat sportvasten precies is en via de link onderaan het bericht kan je jezelf aanmelden.

SPORTVASTEN IS EEN 10-DAAGSE TRAININGSMETHODE WAARBIJ JE SPIEREN EN DE LEVER WORDEN GETRAIND IN HET VERBRUIK VAN VET IN PLAATS VAN SUIKER.

Hierdoor verlies je tijdens de kuur 3 tot 6 kilo aan lichaamsgewicht. Sportvasten is een ideale methode om aan het begin van het seizoen je duurvermogen een boost te geven en je vetverbranding te stimuleren. Daarnaast helpt het je om gedurende het seizoen makkelijker vet te verbranden. 

Gewichtsverlies is echter slechts een bijeffect van deze training, al is het voor een hoop mensen wel de hoofdreden om te gaan sportvasten. De switch van suiker- naar vetverbranding is de essentie van sportvasten, omdat deze ervoor zorgt dat de verloren kilo’s er ook in de toekomst af blijven.

Alle factoren die de vetverbranding stimuleren zijn in het Sportvasten samengebracht om zoveel mogelijk resultaat te behalen in een zo kort mogelijke periode. Een combinatie van intensieve duurtraining, sapvasten en zorgvuldig samengestelde voedingssupplementen en voedingskeuzes zijn daarbij de belangrijkste peilers. Sportvasten heeft dus niets met een dieet te maken: het is een duurtrainingsprogramma waarbij we beogen de stofwisseling te veranderen. 

De meesten vrouwen verliezen tijdens de kuur in 10 dagen 2 tot 4 kg lichaamsgewicht, terwijl mannen vaak 3 tot 6 kg verliezen.

Heb je eenmaal de 10-daagse kuur een keer gedaan, dan kun je spelen met minikuren van 1 vastendag om de vetverbranding te onderhouden of opnieuw te activeren. Wil je jouw sportprestatie verbeteren of je overtollige kilo’s verliezen en wil je de uitdaging aangaan? Geen je dan op via de onderstaande link.

Intake sportvasten: maandag 06 september
Tijdstip: 20:00 uur
Duur kuur: 10 dagen
Kosten: 249 euro
Soort: groepstraject

Meld je aan voor het sportvasten traject.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.