Aankomende weken staat er een hoop te gebeuren en vinden er een aantal belangrijke ontwikkelingen plaats waarover we je willen informeren. Zoals je waarschijnlijk al hebt gehoord komt er vanaf 1 januari een boks groep richting onze sportschool en gaan we uitbreiden qua aanbod. Door deze uitbreiding krijgen we een nog groter rooster en krijgen we nog meer mogelijkheden. Maar voor het zover is moeten we wel eerst verbouwen. In deze nieuwsbrief lees je alles over deze ontwikkelingen.

VERBOUWING FITNESS LOODS

In week 48 of 49 wordt er een verdiepingsvloer in de fitnesszaal aangebracht. Deze verdiepingsvloer realiseren we zodat we de lounge in zijn geheel naar boven kunnen brengen. Hierdoor krijgen we de gehele beneden vloer vrij en gaan we van 110 m2 functionele fitnessruimte naar ruim 170 m2 functionele fitnessruimte. Deze verbouwing brengt enige hinder met zich mee en wij hopen op begrip hiervoor. In het weekend van vrijdag 26, 27 en 28 november zal de gehele lounge leeggehaald worden.

Let op: in dit weekend kunnen ouders van jeugdleden, jeugdleden en leden geen gebruik maken van de lounge. Het is dus niet mogelijk om te wachten voor-, na- of tijdens de les. Daarnaast kan er tijdens de lessen hinder qua geluid zijn.

De verdiepingsvloer wordt in twee dagen geplaatst en dit zal gebeuren in week 48 of 49. Begin volgende week weten we wanneer dit precies zal gebeuren. We ontkomen er niet aan om tijdens het plaatsen twee dagen de lessen in de fitnesszaal te annuleren. Alle lessen in de vechtsportzaal zullen gewoon doorgaan. Zodra we weten wanneer de vloer geplaatst wordt dan informeren we tijdig welke lessen komen te vervallen.

Als de verdiepingsvloer erin zit zullen we nog tot eind december bezig zijn met de overige werkzaamheden. We moeten namelijk de fitnessrekken verplaatsen, de vloer leggen en de boksring verplaatsen. Daarna bouwen we boven op de verdiepingsvloer de lounge weer terug.

Let op: We zullen daarom week 52 helemaal dicht zijn. In deze week zorgen we dat alle laatste dingen gedaan worden zodat we op 1 januari gelijk kunnen starten.

Belangrijke data

  • 26,27 en 28 november wordt de lounge leeggehaald
  • Week 48 of 49 wordt de verdiepingsvloer geplaatst
  • Week 52 zijn we dicht om o.a. de lounge op te bouwen

MEER BOKS MOGELIJKHEDEN

Door de fitnessruimte te vergroten krijgen we een hele nieuwe boks ruimte inclusief een verhoogde boksring. De meeste boks lessen gaan vanaf januari daar plaatsvinden. Naast onze Power Boxing (conditie boksen) lessen krijgen we nu ook reguliere boks lessen (met sparren) op het rooster, een fundamental uur, een extra bokszaktraining en een speciaal uur voor mensen boven de 60 jaar.

Voorlopig rooster

MEER FITNESS MOGELIJKHEDEN

Naast de boks lessen breiden we vanaf 1 januari ook de fitness mogelijkheden uit en krijgen we ook fitnesstoestellen. Iedere ochtend van 09:00 tot 12:00 uur is het mogelijk om zelfstandig te trainen. Wij noemen dit in het rooster Open Gym. Daarnaast is er iedere avond de mogelijkheid om vrij te trainen op de fitness toestellen en in de functionele fitnessruimte als er geen lessen gepland staan.

Nieuw!! fitness toestellen

We hebben een compleet nieuwe fitnesslijn besteld en vanaf begin volgend jaar hebben we alle basis fitnesstoestellen. De fitnesstoestellen komen naast de lounge op de verdiepingsvloer te staan en zijn tijdens openingstijden te gebruiken. Leden die willen kunnen gerichte begeleiding krijgen om zelfstandig te trainen.

Uitbreiding cross training zaal

Door het omhoog brengen van de lounge realiseren we een grotere oppervlakte om te trainen. Deze oppervlakte gaan we niet opvullen met toestellen maar gebruiken we om te bewegen. Om nog meer uit de trainingen te halen hebben we meer klein materiaal besteld zoals: Kettlebells van 4, 8, 12, 16 en 20 kg. Naast de Kettlebells hebben ook een dumbellset t/m 30 kg besteld en krijgen we meer halterbankjes voor losse oefeningen.

Voorlopige rooster

OVERIGE LESSEN

Naast de uitbreiding draaien van de fitness en het boksen draaien we natuurlijk ook de reguliere karate en kickbokslessen. Ook hier komen wat extra lessen bij in januari en dit rooster zijn we nog aan het uitwerken. Het totale rooster komt begin december online. Heb je al eerder vragen over het rooster of over de extra sportmogelijkheden bel me dan gerust even op.

Namens het team,

Danny

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.